CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER

CUSTOMER SERVICE
MEDEWERKER 

Main Support Base Woensdrecht

(Fulltime)

Wie zijn wij?
OneLogistics gaat als 4PL organisatie, Control Tower diensten leveren en gaat haar wereldwijde klanten “ontzorgen” op het gebied van Europees warehousing, transport, douane en compliance. Het F-35 programma is daarbij onze eerste pdrachtgever. Vanuit het F-35 Regionale Warehouse op Main Support Base Woensdrecht beleveren wij de F-35 partners en gebruikers in de Europese regio met reserve onderdelen. Daarbij ondersteunen we processen zoals douane & compliance. In de komende jaren verwachten wij een grote groei zowel binnen- als buiten het F-35 programma. Meer informatie over ons bedrijf kun je vinden op onze website: www.onelogistics.eu

Voor de verdere groei en ontwikkeling, zijn wij op zoek naar een collega voor de operationele afdeling.

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag bij OneLogistics op Main Support Base Woensdrecht te Hoogerheide waarbij je nauw samenwerkt met de logistiek medewerkers van Defensie.

Wat ga je doen?
Als Customer Service medewerker ben je verantwoordelijk voor het coördineren en regelen van de operationele afhandeling van inkomende en uitgaande orders, voorraadbeheer, het oplossen van onregelmatigheden met betrekking tot de orders en draag je zorg voor de administratieve verwerking daarvan. Je onderhoudt dagelijks contact met de opdrachtgevers, leveranciers en dienstverleners en draagt zorg voor een optimale, efficiënte en vlekkeloze uitvoering van de dienstverlening. Daarnaast signaleer je knelpunten en adviseer je over verbeteringen in het operationele proces.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt HBO denk- en werkniveau;
  • Kennis van en ervaring met (keten)logistiek;
  • Je bent communicatief sterk en hebt een klant- en servicegerichte instelling;
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend in woord en geschrift;
  • Kennis van douanezaken is een pré;
  • Je werkt zeer accuraat, hebt een proactieve werkhouding, bent stressbestendig en flexibel.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een uitdagende functie binnen de complexe logistieke wereld van de Aerospace & Defense in onze sterk groeiende organisatie met alle kansen en uitdagingen die daarbij horen. Uiteraard bieden wij jou ook goede arbeidsvoorwaarden en een uitstekend salaris, afhankelijk van jouw werkervaring, opleiding en leeftijd.

Ben je enthousiast?
Durf jij deze uitdaging aan en pas je in het profiel? Solliciteer dan direct door je CV met motivatiebrief te mailen naar marion.houdijk@onelogistics.eu. Voor vragen kun je Marion Houdijk ook een mail sturen.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) alsmede een veiligheidsonderzoek maakt onderdeel uit van de procedure.